Kilpailuta autovakuutuksesi >>

Otimme vertailuun Pohjola-, Tapiola-, If- ja Fennia-autovakuutukset. Tarkoituksena oli selvittää mikä on halvin autovakuutus? Koska autovakuutus on eri hintainen riippuen monista eri tekijöistä, valitsimme esimerkki henkilön jolla on tietty autovakuutuksen bonus ja tietyn merkkinen auto. Käytimme samoja tietoja jokaisen vertailuun osallistuneen autovakuutuksia antavan yrityksen sivuilla, joiden autovakuutuslaskurit määrittivät tässä kerrotut autovakuutuksien hinnat.

Liikennevakuutus Kaskovakuutus + liikenne
Tapiola 317 687
Pohjola 336 825
Fennia 358 657
IF 269 646

Vertailun edullisimmat autovakuutukset löytyivät IF-vakuutusyhtiöltä. IF-autovakuutus oli kaikin puolin edullinen. Sekä IF-liikennevakuutus että IF-kaskovakuutus olivat vertailun halvimmat. Myös Tapiola oli tasaisen halpa. Kallein oli Pohjola.

Netistä alennusta autovakuutuksista

Monet yrityksistä tarjoavat alennusta autovakuutuksesta kun tilaat sen netistä. Tässä osoitteet joiden kautta voit tehdä tilauksen tai tarkistaa hinnat.

IF.fi
Tapiola.fi
Fennia.fi
Pohjola.fi

Vertailun autovakuutuslaskureihin annettiin seuraavat tiedot: Auto oli vuoden 2008 Skoda Octavia Combi 1.9TDI. Autovakuutuksen ottaja oli 35-vuotias Espoolaismies, jonka liikennevakuutuksen bonus oli 50 % ja kaskovakuutuksen bonus 70 %.

Tiedot haettiin 10.6.2008 yritysten verkkopalveluista. Nettialennukset huomioitiin hinnoittelussa. Autoidea.fi ei vastaa tietojen paikkansa pitävyydestä, eikä mahdollisista muutoksista. Tiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista autovakuutushinnat suoraan vakuutusyhtiöiden sivuilta, niin saat aina tarkinta tietoa.

Kilpailuta autovakuutuksesi >>

Kirjoitus kuuluu kategoriaan Autovakuutukset.

Comments are closed.